Makelaar in Capelle aan den ijssel

Bent u opzoek naar een makelaar in Capelle aan den IJssel omdat u een woning wenst te verkopen, dan dient u te zijn bij Stapper Vastgoed. Als makelaarskantoor zorgen wij voor een perfecte begeleiding inzake uw onroerend goed project. Het doel van onze dienstverlening is, dat er uiteindelijk volledig aan wensen wordt voldaan.

Voor u als verkopende partij van een woning is het van belang dat er een zo hoog mogelijke prijs wordt gerealiseerd bij de verkoop. Het binnenhalen van een verkoopsprijs dat conform wens is, is vaak een moeilijke opgave indien de expertise daarvoor ontbreekt. Wilt u er zeker van zijn dat de verkoopsprijs die u in gedachte heeft ook daadwerkelijk een feit wordt, dan is Stapper Vastgoed uw makelaar in Capelle aan den IJssel die dat waar kan maken.

Als makelaar in Capelle aan den IJssel zorgen wij er tevens voor dat u als opdrachtgever helemaal geen omkijken heeft naar de diverse aspecten die er geregeld dienen te worden. Een vlekkeloos verloop van het gehele traject, dat is waar wij voor zorgen indien wij makelaarswerkzaamheden voor u uitvoeren.
Om kracht bij daad te zetten zijn wij als makelaar in Capelle aan den IJssel tevens aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO). Hiermee wordt er door een onafhankelijke partij vastgesteld dat wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid het helemaal goed zit met een bepaalde makelaarskantoor. Gaat u met ons in zee, dan maakt u dus gebruik van de diensten van een VBO-gecertificeerde makelaarskantoor.

Een ander voordeel voor u als klant van een VBO-gecertificeerde makelaar is, dat u met een makelaar te maken heeft waarbij het up-to-date houden van kennis constant in de gaten wordt gehouden. Daarnaast wordt er gewerkt volgens een bepaalde gedragscode. Wordt er niet gewerkt volgens deze gedragscode dan riskeer je als makelaarskantoor en dan specifieker, wij als makelaar in Capelle aan den IJssel, een sanctie dat wordt opgelegd door een onafhankelijk tuchtcollege.

Een makelaar in Capelle aan den IJssel nodig? Schakel daarvoor vandaag nog Stapper Vastgoed in.