Makelaardij in Almere

Heeft u een woning in bezit dat u wilt verkopen omdat u al een andere woning heeft aangekocht, dan is het handig indien de oude woning snel van eigenaar wisselt. Immers, hoe eerder de oude woning is verkocht, des te eerder u zich weer kunt concentreren op uw normale dagelijkse bezigheden. Makelaar Almere kan u daarbij helpen.

Wil er sprake zijn van een snelle verkoop, dan is het daarbij namelijk van belang dat u met kopers in aanraking komt die bereidwillig zijn om het huis dat u in de verkoop heeft staan te kopen. Om met deze kopers in aanraking te komen, dient u de begeleiding te hebben van een makelaardij Almere met verstand van zaken. Van der Avoort Makelaardij is zo’n makelaar.

Makelaardij Almere vlot verloop van zaken

Schakelt u Van der Avoort Makelaardij als makelaardij Almere in voor de verkoop van uw woning, dan zal een vlot verloop van zaken het gevolg zijn. Als makelaarskantoor zijn wij ons bewust van het feit dat dubbele woonlasten zo snel mogelijk verleden tijd dienen te zijn. Enig belastingvoordeel genieten indien de oude woning in de verkoop staat, doet er niet meer toe. Vaste lasten blijven voor een groot deel bestaan en die dient u nog steeds uit eigen zak te betalen. Wij van Van der Avoort Makelaardij zorgen ervoor dat er korte metten wordt gemaakt met extra lasten.

Betrouwbare onroerend goed partner

Van der Avoort Makelaardij is niet zomaar een makelaardij Almere. Doet u zaken met ons, dan doet u zaken met een zeer deskundige partij. Een partij waar ruime verstand van zaken aanwezig is, indien het gaat om de koop of verkoop van onroerend goed en alles wat eromheen bij komt kijken. De aanwezige expertise heeft er dan ook voor gezorgd dat Van der Avoort Makelaardij de kwalificatie NVM makelaar mag dragen. Op deze wijze bent u er extra van verzekerd dat u met een serieuze en betrouwbare partner te maken heeft.

Wonen in Almere? Van der Avoort Makelaardij als makelaardij Almere kan u van de juiste begeleiding voorzien.